Vragen voor de liefste labradoodle baasjes

Voor onze liefste labradoodle pups zoeken we natuurlijk ook de liefste baasjes. We maken dan ook graag kennis met jullie voordat we een pup toezeggen. Als jullie je inschrijven, krijg je een uitnodiging om bij ons langs te komen voor kraambezoek en beschuit met muisjes. 

Als wij denken dat jullie geschikte baasjes zijn, dan kennen we een pup pas toe. We vinden het heel erg belangrijk dat de pups goed terecht komen. We zijn niet heel streng, maar hebben wel een paar criteria voor de liefste labradoodle baasjes.

In de eerste acht weken zetten de pups letterlijk en figuurlijk heel veel pasjes in hun ontwikkeling. Jullie mogen dat als aankomende baasjes van dichtbij volgen. We organiseren in de weekenden puppy middagen waarop jullie de pups kunnen komen knuffelen. We geven dan ook graag tips en adviezen mee en antwoord op eventuele vragen. En de pup leert jullie kennen en andersom!!

De pups mogen rond acht weken mee naar huis. We bekijken tegen die tijd wanneer ze echt aan toe zijn en in welke volgorde ze het nest verlaten. Natuurlijk in overleg met jullie als nieuwe baasjes! Mocht die week jullie net niet uitkomen, dan is langer blijven (in overleg met ons) eventueel mogelijk.

Tijdens de puppy periode sturen we een "liefste labradoodle" nieuwsbrief rond. We maken ook een puppy app groep aan voor raad en daad, leuke verhalen en grappige foto's.

Na een paar maanden plannen we een speel instuif voor de pups en we houden ieder jaar een liefste labradoodle re√ľnie op het strand. Tussendoor wandelen we wel eens spontaan, net zoals het uitkomt; of spreken de baasjes die bij elkaar in de buurt wonen met elkaar af. Onze liefste labradoodles wonen al in Belgie en in Amsterdam, in de Veluwe en in de Betuwe, in de Randstad en in de Ijsselmeerpolder. 

Vakantie-, dag- of weekendopvang bij ons thuis is ook mogelijk, mits het in onze gezinsplanning past. We vinden het immers vreselijk leuk om te blijven volgen hoe het met alle liefste labradoodles gaat en ook Capi, Jolie en Lucie zien hun familieleden graag weer terug!