Pups van Saar en Indy
geboren 8 mei 2021

Een van onze vroegere liefste labradoodle pups, Saar, heeft begin mei een nestje gehad. Ze heeft het prima gedaan en er zijn 7 prachtige pups geboren. We plaatsen hierbij namens haar baasjes een klein oproepje!

(NB Wij werken NIET met gastgezinnen voor onze doodles, maar hebben wel geholpen met de geboorte van de pups en de voorbereidingen ervan. U kunt contact opnemen met de baasjes zelf wanneer u belangstelling heeft voor een van deze prachtige pups.)

---------------------------

Onze lieve blonde labradoodle Saar heeft op 8 mei zeven prachtige pups gekregen waar we fijne toekomstige baasjes voor zoeken. De pups, vier reutjes en drie teefjes, zijn allemaal blond tot licht caramel kleurig en zullen het formaat ‘standaard’ worden (let op: dus geen mini of medium). 

Moeder Saar is een hele vriendelijke en blije labradoodle (formaat standaard). De vader van de pups is een mooie, enthousiaste goldendoodle. Hierdoor zijn de pups zogenaamde prachtige ‘double doodles´.

Zowel de moeder (multigeneratie, F4b) als de vader (F1b) zijn getest op HD/ED, ECVO en DNA (erfelijke ziektes). Ook is de afstamming van beide ouders bekend. 

De pups groeien bij ons in de woonkamer op, waar ze het gewone gezinsleven van ons gezin met vier kinderen meemaken en alle liefde en aandacht krijgen. Ze zullen bij ons worden gesocialiseerd en mogen uiteindelijk begin juli uitvliegen. Uiteraard hebben ze dan hun eerste inenting gehad, zullen ze zijn gechipt, en hebben ze een Europees paspoort.

Mocht u belangstelling hebben voor een van de pups dan kunt u een mail sturen naar doodlepupsaar@hotmail.com. Omdat we erg begaan zijn met de pups, krijgen we graag een idee bij wie en waar ze mogelijk een nieuw thuis zullen vinden. Verder vergt een pup vanzelfsprekend veel tijd en aandacht. Eventuele vragen aan ons beantwoorden we uiteraard ook graag. 

Indien er van beide kanten een ‘match’ is en duidelijk is wie de nieuwe baasjes zullen worden, dan zijn zij welkom om - voor zover mogelijk met de huidige COVID-maatregelen - de pups enkele keren te bezoeken voordat ze het nest zullen verlaten. Ook zullen we de toekomstige baasjes met regelmaat op de hoogte houden van de groei en avonturen van de pups.

Op bijgaande foto’s ziet u de pups, moeder Saar (foto 6) en de vader (foto 7).