Pups van Lucie en Pim
verwacht juni 2021

Onze Lucie verwacht begin juni 2021 haar tweede nestje pups. Er is een echo gemaakt en er zijn er negen geteld. Dat is ook wel aan haar buik te zien! 

Lucie groeit met de dag, maar wandelt nog lekker mee met alle lange wandelingen met haar mama en oma in de Zoetermeerse parken.

De liefste labradoodle pups:

- worden begin juni 2021 verwacht
- mogen eind juli met de liefste baasjes mee
- zijn pups van onze doodle Lucie  en Pim, een prachtige Australische doodle met een Franse afstammingslijn. Het beste van twee werelden.
- ze hebben de mooie multigeneratie doodle vacht en zijn allergievriendelijk
- ze hebben een stabiel doodle karakter, niet alleen door de keuze van de mama en de papa; maar ook door de goede socialisatie die de pups in ons gezin krijgen.
- ze maken een gezonde start (ouders zijn op alles gekeurd, we houden gewichtscurve bij, er is een controle door de DA, de pups worden gechipt en gevaccineerd),  
- ze groeien hun eerste 8 weken liefdevol op bij ons in de woonkamer en spelen buiten in de tuin. Ze komen in aanraking met kinderen en huisdieren en de nieuwe baasjes kunnen de pups meermaals bezoeken tijdens de eerste 8 weken.
- het zijn multigeneratie doodle pups en behoren dus tot de duurdere pups
- ze hebben een kleine standaard maat (ongeveer 52 tot 57 cm schofthoogte)

Matching
Wij werken niet met een wachtlijst, maar bekijken aan de hand van ons interesseformulier of een van onze pups bij jullie gezin past. We sturen dit vrijblijvend toe als u ons mailt op deliefstelabradoodles@ziggo.nl. Er zijn nog een paar pups beschikbaar voor passende gezinnen.

We geven de voorkeur aan gezinnen met thuiswonende kinderen, omdat de pups hier al die drukte al gewend zijn. We kennen geen pups toe aan ge├»nteresseerden van 65 jaar en ouder; wij hebben zelf de ervaring dat onze standaard maat doodles uit enthousiasme hard aan de riem trekken en raden dan liever een medium maat aan.De pups mogen met hun nieuwe baasjes mee nadat mama Lucie en wijzelf acht weken voor ze gezorgd hebben. Dat is voor ons gezin altijd een hele leuke periode! We besteden veel aandacht aan de socialisatie. 

In de eerste acht weken zijn de nieuwe baasjes altijd van harte uitgenodigd om regelmatig op bezoek te komen en de pups te ontmoeten. We moeten de komende weken even aankijken hoe we dit precies aanpakken in corona tijd en houden jullie daarvan op de hoogte.