Nog 1 prachtig reutje beschikbaar! 

Uit ons nestje van 12 labradoodle pups is er nog 1 supermooi reutje beschikbaar! Hij is nu 8 weken en is stabiel van karakter, rustig en chill, en dat wisselt hij af met grappige en dolle puppy momenten waarin hij graag door de tuin rent of ravot met zijn broers en zusjes. ;-)

Hij is avontuurlijk, onderzoekend, maar ook gevoelig en heel aanhankelijk en heel mensgericht. Hij slaapt al goed in de bench in de nacht en overdag heeft hij al een goede start gemaakt met de zindelijkheid. Hij is gegarandeerd allergievriendelijk en verhaart niet.

Bovendien heeft hij de echte doodle eigenschappen; dat zie je terug in zijn stabiele karakter en in zijn stoere en grappige doodle looks. Het is een knapperd en dat kun je ook op de foto s zien!

Hij heeft een honingblonde wapperende vacht en donkerbruine kijkers. Zijn pluimstaart staat parmant omhoog en hij kijkt enthousiast de wereld in. De baasjes die hem al in de eerste week hadden uitgezocht, moesten helaas vanwege onverwachte omstandigheden afzeggen. Daarom zijn we alsnog op zoek naar een gouden mandje voor hem!

We zoeken lieve enthousiaste baasjes met voldoende tijd en energie om een kleine pup te helpen om de wereld te gaan ontdekken. Baasjes die weten dat een kleine pup naast heel veel onvoorwaardelijke liefde ook extra aandacht en begeleiding van zijn baasjes nodig heeft de eerste weken en die daar tijd voor vrij kunnen maken!

Onze liefste labradoodles pups zijn kinderen van onze eigen liefste labradoodle Lucie en haar verloofde Indie van Golden d Amour Doodles. Papa en mama zijn allebei multigeneratie doodles. Mama en oma zijn ook bij ons thuis geboren, de liefste labradoodles zijn onze eigen doodle-lijn en de afstamming is van beide kanten tot 6 generaties terug bekend.

Papa en mama zijn beiden uitgebreid getest voordat we aan een nestje zijn begonnnen. Ze hebben HD en ED keuring gehad, DNA is uitgebreid getest. ECVO ogentest is gedaan en allemaal met goed resultaat. Hij komt uit een heel zorgvuldig nestje dus.

Alle pups zijn bij ons thuis in de woonkamer en in ons gezin geboren en opgegroeid. mama, oma en overgrootmoeder hebben er met zijn drieeen en met onszelf natuurlijk voor gezorgd dat deze pups de beste start hebben gekregen; heel veel liefde en een goede socialisatie. Natuurlijk is hij ook geent en gechipt en met goed resultaat nagekeken door de DA.

Willen jullie meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje of bekijk onze website. Het gaat om de pup met bandje lichtblauw-wit (bij de portretjes). We maken graag kennis met serieuze kandidaten en als dat van beide kanten klikt, mag hij op korte termijn met jullie mee verhuizen!!

Hij krijgt dan natuurlijk zijn puppy pakket mee; een riem en halsband, voer voor de eerste maand, een Europees hondenpaspoort en zijn eigen puppy portret van een hondenfotografe en een groepsportret van het hele nestje. In het koopcontract zijn gezondheidsgaranties en allergiegaranties opgenomen.

Hij is gechipt en geent en natuurlijk regelmatig ontwormd. Er is al een afspraak gemaakt met een officiele doodle trimsalon waar alle pups (dus ook zijn broers en zusjes) en natuurlijk hun baasjes een uitgebreide vachtuitleg krijgen begin september. Daar zien we jullie dan ook heel graag bij terug!