Papa Pim

Onze jongste doodle Lucie heeft rond Pasen een paar afspraakjes gehad met Pim. Er was meteen een klik, ze speelden enthousiast samen en de vonken spatten eraf. En met resultaat, want de Dierenarts heeft inmiddels een paar echo's gemaakt en schat dat er zo n 8 of 9 pups onderweg zijn!

Papa Pim is een prachtige maar ook heel sensitieve doodle. Hij is gek op kinderen, lekker enthousiast en altijd vrolijk. Hij woont ook "gewoon" (net als Lucie) bij "zijn" mensengezin en dat zie je terug in zijn sociale en vriendelijke karakter. 

Pim is een Australische doodle met een Franse afstammingslijn. Hij is op geen enkele manier verwant aan Lucie, wat heel belangrijk is voor een diverse genenpool. Bij veel populaire hondenrassen ontstaat op een gegeven moment inteelt en dat willen wij met onze pups juist voorkomen.

Pim is een prachtige koperkleurige doodle met veelal wavy vacht. Hij is met zijn 52 cm net iets kleiner dan Lucie (57 cm). De pups van Pim en Lucie zitten rond deze grootte.

Ze worden begin juni 2021 verwacht. Wij werken niet met een wachtlijst, maar matchen geinteresseerden met onze pups aan de hand van een interesseformulier. Dat kunt u vrijblijvend bij ons opvragen via deliefstelabradoodles@ziggo.nl.

Wij geven vanuit ons eigen referentiekader voorkeur aan gezinnen met kinderen. Ook geven we op basis van onze ervaring deze maat doodles niet mee aan mensen van 65 jaar en ouder. Doodles zijn enthousiaste honden en trekken vaak aan de riem, dat moet je ook na 10 jaar nog fysiek aankunnen. We raden dan liever een medium maat aan.

Onze pups hebben het beste van twee werelden. Het zijn multigeneratie doodle pups en ze behoren dus tot de duurdere pups.