Multigeneratie doodle pups

Onze doodle pups zijn multigeneratie pups. Dat betekent dat ze door meerdere generaties goed uitgekozen kruisingen de mooie stabiele doodle eigenschappen en de bekende allergievriendelijke vacht hebben. De fleece vacht is curly of wavy; de pups zien er daardoor tegelijk stoer en lief uit.

We hebben bij de keuze voor een nestje zorgvuldig gekeken naar de karakters en ook de gezondheid van de ouders en verdere familie. Er zit geen verwantschap in de hele lijn. Mama Lucie is een F4b multigeneratie labradoodle. Papa Indie is een 2b golden doodle. Officieel zijn onze pups dus multigeneratie double doodles; het beste van twee werelden!

Onze ervaring is dat de liefste labradoodles hele stabiele, relaxte en intelligente doodles zijn; maar hierbij is een goede socialisatie van de pup bij ons en daarna bij jullie ook heel belangrijk! We geven jullie daar graag tips en advies over.

Multigeneratie pups behoren tot de duurdere doodle pups. Ze kosten meer dan een eerste of tweede generatie kruising, omdat het meerdere generaties duurt voordat je zulke stabiele doodle eigenschappen hebt. 

Ook de zorgvuldige keuze van beide ouders, alle gezondheidskeuringen die zij hebben ondergaan, en de begeleiding rond de gezondheid en socialisatie van de pups zorgen ervoor, dat deze pups kostbaarder zijn dan pups uit bijvoorbeeld een gelegenheidsnestje. 

Daar tegenover staat dat jullie echt een goed gesocialiseerde en gezonde pup meekrijgen. We geven ook een heel "baasvriendelijk" koopcontract mee dat jullie extra garanties geeft wat betreft de gezondheid van de pup en evt. allergische reacties. En we blijven ten alle tijde bereikbaar en beschikbaar voor vragen en advies!