Labradoodle karakter

Omdat deze liefste labradoodle pups meerdere generatie pups zijn, hebben ze het echte labradoodle karakter. We hebben ook op karakter een hele vriendelijke, lieve en sociale en gevoelige papa uitgezocht en we gaan er van uit dat hij die eigenschappen versterkt.

Het worden enthousiaste, blije en actieve familiehonden die graag buiten komen, maar binnen rustig zijn. Ze zijn gevoelig, intelligent en winden je zo om hun vinger (ehm pootje). Ze houden van gezelschap en zoeken je graag op. Je hoeft niet verbaasd te kijken als ze jullie vooral de eerste weken niet uit het oog verliezen en overal volgen in huis. Ook als ze groot zijn, willen ze nog wel eens op schoot. 


De liefste labradoodle pups zijn vriendelijk, stabiel en loyaal. Ze kunnen goed opschieten met kinderen en andere honden. Hiervoor is een goede socialisatie en opvoeding in de puppy tijd erg belangrijk. Daar maken wij een goede start mee door de pups in ons gezin op te laten groeien. 

Onze liefste labradoodle pups zijn het best op hun plek bij een gezin met kinderen en/of een eigenaar met een actieve levensstijl. Lange wandelingen en uitdagende cursussen zijn aanraders om deze intelligente dieren op een leuke manier bezig te houden. 

Labradoodles worden ook vaak gebruikt als trainings- of hulphond. Ze zijn echt een maatje voor kinderen met autisme of hoogsensitieve kinderen en geven ze warmte en stabiliteit. Dat geldt natuurlijk ook binnen je eigen gezin.