De liefste labradoodle pups zijn geboren!

Een dag voor de uitgerekende datum, op 17 juli, zijn Jolies allerliefste labradoodle pups geboren. Het zijn er zeven.

3.35 uur; een prachtig wavy matzwart vrouwtje met een hele kleine witte stip op de borst. Ze weegt maar liefst 543 gram en begint meteen te drinken bij mama, dus komt vast nog meer aan de komende dagen.

3.50 uur; een honingblond wavy mannetje van 380 gram; met een witte bles op zijn koppie en een witte tekening op het buikje. Kwam in stuit ter wereld. Woog 380 gram; bandje groen.
6.15 uur; een zwart wavy vrouwtje met een prachtige witte tekening op haar koppie en buikje, 357 gram; geel bandje. 6:30 uur; een rossig caramel curly dametje, 368 gram; paars bandje; aanvankelijk leek ze abrikoos.8:15 uur; grijsblond wavy mannetje; grote witte bef op borst en buik en witte streep op koppie; 348 gram; donkerblauw bandje. MAX!9:45 uur; licht honingblond caramel vrouwtje; 400 gram; roze bandje; de zwaarste van het nest.10:39 uur; roodbruin mannetje met witte tekening op borst en koppie; 392 gram; lichtblauw bandje.De mensen die op de wachtlijst staan krijgen van ons op korte termijn een mailtje. Omdat er minder pups zijn geboren dan verwacht, moeten we helaas ook mensen teleurstellen.