Pups mei 2022

HOERA! Onze lieve Lucie verwacht pups!

Maandag 4 april hebben we een echo laten maken en Lucie is in blijde verwachting. Ze was na haar date met Indie ook nog aanhankelijker dan normaal; dus eigenlijk hadden we niet anders verwacht! Samen hebben we 9 pups geteld; maar het echte aantal wondertjes weten we pas natuurlijk pas na de geboorte.


Papa Indie is een knappe, sportieve en relaxte golden doodle. Onze Lucie zelf is een lieve, gevoelige, aanhankelijke en speelse multigeneratie labradoodle. Lucie en Indie hadden meteen een klik; dus het zullen vast prachtige doodle pups worden! 

Lucie heeft eerder een nestje met een goldendoodle gehad en daarvan zijn de fotootjes. Zo hebben jullie alvast een beetje een idee hoe de pups er straks uitzien.


Natuurlijk zijn de mama en de papa allebei getest op HD, ED, ECVO en DNA. We weten zo zeker dat de pups geen erfelijke aandoeningen zullen krijgen. Ook zijn de voorouders een aantal generaties terug bekend. Zo zorgen we dat er geen inteelt ontstaat en dat onze pups bijdragen aan een diverse doodle genenpool. Bij populaire soorten is dat altijd iets om extra op te letten.

De doodle pups worden geboren in onze woonkamer en groeien de eerste 8 weken op bij ons in huis.  Daar doen ze bun eerste indrukken op en daar begeleiden we ze heel bewust bij. Juist het kleinschalige en het opgroeien in de woonkamer met heel veel aandacht en liefde geeft onze pups de beste start. 

Wij hebben GEEN WACHTLIJST maar werven pas als we weten dat er een nestje onderweg is. Vanaf nu dus ;-)

Hebben jullie interesse? Lees op deze pagina of een van onze pups bij jullie past en vraag dan om ons matchingsformulier!