De liefste labradoodle baasjes

Voor onze liefste labradoodle pups zoeken we natuurlijk ook de liefste baasjes. We maken dan ook graag kennis met jullie voordat we een pup toezeggen. Als jullie je inschrijven, horen we graag iets over jullie gezinssituatie en de werksituatie (hoe vaak ben je thuis voor de pup). 

Wanneer de pups geboren zijn, krijgen jullie een uitnodiging om beschuit met muisjes te komen eten. Als wij denken dat jullie geschikte baasjes zijn, dan kennen we een pup pas toe.

Wij geven de voorkeur aan gezinnen met kinderen; omdat we bij onze eigen kinderen zien wat voor klik die met de doodles hebben. En dat is ook wederzijds! Maar ook als je zelf actief met jullie labradoodle aan de slag wil gaan, is dat een prima combinatie!

We raden deze maat doodles niet aan voor mensen die niet goed ter been zijn of al wat ouder. Het zijn hele lieve honden, maar uit enthousiasme trekken ze vaak hard aan de lijn en daarvoor moet je sterkt in je schoenen staan. 

In de eerste acht weken zetten de pups letterlijk en figuurlijk heel veel pasjes in hun ontwikkeling. Jullie mogen dat als aankomende baasjes van dichtbij volgen op de puppy middagen. We geven dan ook graag tips en adviezen mee en antwoord op eventuele vragen. En de pup leert jullie kennen en andersom!!

De pups mogen rond acht weken mee naar huis. We bekijken tegen die tijd wanneer ze echt aan toe zijn en in welke volgorde ze het nest verlaten. Natuurlijk in overleg met jullie als nieuwe baasjes! Langer blijven is eventueel mogelijk.

We maken een puppy app groep aan voor raad en daad, leuke verhalen en grappige foto's. We organiseren een speel instuif voor pups en ieder jaar een liefste labradoodle re√ľnie op het strand. 

Vakantie-, dag- of weekendopvang bij ons thuis is ook mogelijk, mits het in onze gezinsplanning past. We vinden het immers vreselijk leuk om te blijven volgen hoe het met alle liefste labradoodles gaat en ook Capi, Jolie en Lucie zien hun familieleden graag weer terug!