De liefste labradoodle baasjes

We zoeken voor onze liefste labradoodle pups ook echt de liefste doodle baasjes!!  

We hebben geen wachtlijst, omdat we niet precies van tevoren weten of en wanneer we weer een nestje krijgen. Pas op het moment dat er een echo is gemaakt, plaatsen we een oproepje.

We krijgen nu tijdens de corona crisis wel heel veel aanmeldingen binnen. Daarom sturen we jullie een formulier toe met een aantal vragen, om te bekijken of jullie bij ons beeld van de liefste baasjes passen. Het gaat ons vooral om de tijd die jullie hebben voor de pup en de liefde waarmee jullie hem of haar in jullie gezin willen opnemen.
Aan de hand daarvan selecteren we de eerste gezinnen en een aantal reserve gezinnen. We laten het iedereen binnen een week weten. Wanneer de pups geboren zijn, krijgen die een uitnodiging om beschuit met muisjes te komen eten.  

In de eerste acht weken zetten de pups letterlijk en figuurlijk heel veel pasjes in hun ontwikkeling. Jullie mogen dat als aankomende baasjes van dichtbij volgen op de puppy instuif middagen. We geven dan ook graag tips en adviezen mee en antwoord op eventuele vragen. En de pup leert jullie kennen en andersom!!

De pups mogen rond acht weken mee naar huis. We bekijken tegen die tijd wanneer ze echt aan toe zijn en in welke volgorde ze het nest verlaten. Natuurlijk in overleg met jullie als nieuwe baasjes!

Mogelijk zullen de bezoekjes en kennismaking deze keer anders verlopen, afhankelijk van de COVID maatregelen.

We maken een puppy app groep aan voor raad en daad, leuke verhalen en grappige foto's. We organiseren een speel instuif voor pups en ieder jaar een liefste labradoodle re√ľnie op het strand. We vinden het heel fijn om op de hoogte te blijven van "onze" pups.

Wij geven in principe de voorkeur aan gezinnen met kinderen; omdat we bij onze eigen kinderen zien wat voor klik die met de doodles hebben. En dat is ook wederzijds! Maar als je als (echt) paar of alleenstaande zelf actief met jullie doodle aan de slag wil gaan en daar alle tijd voor hebt, is dat ook een prima combinatie! Het gaat ons vooral om de tijd die jullie hebben voor de pup en de liefde waarmee jullie hem of haar in je gezin wil opnemen.