Foto s eerste week

Onze Lucie kreeg op 2 en 3 juni in totaal 12 pups. Ze kwamen een paar dagen te vroeg ter wereld, maar dat gebeurt vaker met zo n groot aantal. Gelukkig zijn ze allemaal gezond ter wereld gekomen!

Deze liefste doodle pups zijn kinderen van Lucie en Luca, een prachtige golden doodle van Golden d Amour Doodles. Officieel heten ze doubledoodles dus!

Hierbij de fotoportretjes van de eerste week.3. Bandje geel is geboren op 2 juni om 19.03 uur. Ze is een rustig dametje, asblond met schakeringen honingblond. Ze heeft een wavy vacht en is bescheiden en rustig van aard. 

Ze is gereserveerd en haar aanstaande baasjes noemen haar Moos.


8. Om 21:21 uur kwam er nog een mooi reutje ter wereld. Hij heeft een lichtblauw bandje met regenbogen en eenhoorns. Hij snuffelt graag!
1. Dit reutje met bandje zwart is de eerstgeborene en ook meteen de zwaarste. Hij houdt erg veel van lekker eten (drinken eigenlijk, bij mama en uit de fles). Bandje zwart heeft een licht curly vacht en is cremekleurig.

Reutje zwart is op 2 juni geboren om 18:26 uur. Hij heeft een mooie brede bouw.2. Bandje roze flamingo is het oudste meisje. Ze is als tweede geboren, op 2 juni  om 18:40 uur. Ze heeft een mooi curly vacht en is iets donkerder, richting abrikoos met een lichte schakering. Natuurlijk kan de precieze kleur nog veranderen in de vachtwissel, maar ook nog in de jaren daarna!

Meisje roze flamingo is gereserveerd en krijgt de naam Balou!4. Bandje lichtpaars is geboren op 2 juni om 19:14 uur.

Bandje lichtpaars is een mooi reutje met wavy vacht. Hij is asblond en hapt heel graag in vingers. ;-)5. Dit knappe mannetje werd om 19:53 uur geboren. Hij is asblond en curly en kreeg bandje wit.


Bandje wit is een echt lief dromerdje en nu al een knuffel (maar eigenlijk zijn ze dat allemaal ;-)).
6. Bandje blauw glitter is een vrouwtje. Ze is geboren om 20:43 uur en is de zesde pup uit dit nestje. Ze is tenger, curly en honingblond van kleur.

Bandje blauw glitter is gereserveerd en de baasjes denken druk na over een naam!
7. Deze dame is geboren op 2 juni om 21:05 uur. Ze heeft een lichtblauw bandje met flamingo's erop. Ze is een onderzoekend typje. 

Bandje lichtblauw met flamingo's is wavy en honingblond. Ze is al gereserveerd en krijgt de naam Liv.


Bandje-eenhoorns-en-regenbogen is curly, een beetje tenger en gaat richting abrikoos qua kleur, zoals op de close up foto.9. Na ruim een uurtje wachten, om 22:55 uur, kwam puppy 9 ter wereld. Een blond mannetje met een witte driehoek op zijn koppie. Onze zonen doopten hem meteen avatar. Deze pup kreeg een wit bandje met vlindertjes. Hij is wavy en honingblond, zoals je op de close up foto het beste ziet.

Een aantal gezinnen hebben hun voorkeur voor o.a. deze pup uitgesproken.10. Tot onze verrassing kwamen er na pup 9 nog drie pups ter wereld! Op de echo waren er oorspronkelijk negen geteld; maar met zoveel pups zie je er ook makkelijker een paar over het hoofd!

Gelukkig zagen we wel aan Lucies gedrag dat er nog pups onderweg waren; en voelden we dat ook aan haar buik.

Dit reutje werd om 23:41 geboren. Hij is curly en tussen creme en abrikoos in. Hij heeft een mooi breed koppie. Deze pup kreeg een lichtroze bandje om.


11. Bandje donkerroze is geboren op 3 juni om 00:23 uur en is dus officieel een dagje later jarig dan zijn tien oudere broertjes en zusjes! Het is een reutje met gemengde vacht, wavy en curly in, en is abrikoos van kleur. Hij heeft een heel klein vlekje wit op zijn koppie.
12. Ook bandje donkerpaars is geboren op 3 juni maar dan om 00:30 uur precies. Zij is de hekkensluiter van het stel. Het is een wavy vrouwtje met de kleur honingblond. Ze heeft een mooi breed koppie.

Bandje donkerpaars is voorlopig gereserveerd.