Foto s derde week

Alle pups hebben inmiddels hun oogjes en oortjes open, hebben hun stemmetjes gevonden en wandelen al voorzichtig de werpkist rond. Tijd voor nog een serie portretjes van de pups, nu ze drie weken zijn.

1. Dit reutje met bandje zwart heet inmiddels James. Hij is nog steeds de gewichtigste pup van het nestje en Hij heeft het meest brede koppie van alle pups.

Hij heeft het buiten goed naar zijn zin. Vast omdat zij baasjes hem al in het gras hebben laten wennen. ;-) Hij is rustig en relaxt van karakter, behalve als hij trek heeft; dan laat hij wel van zich horen.2. Balou (bandje roze flamingo) kijkt rustig de lens in en neemt alles in zich op.

Ze is niet onder de indruk van de grote buitenwereld. Ze gaat gerust in het gras liggen slapen naast haar broertjes en zusjes. ;-) Een pup met vertrouwen in de wereld.


3. Moos (bandje geel) kijkt rustig en nog een beetje slaperig om zich heen.
Ze vindt het fijn om dicht tegen een van haar broers of zusjes aan te liggen.

4. James (bandje lichtpaars) vindt het een beetje spannend allemaal. Toch poseert hij keurig voor de foto. Maar het liefst gebruikt hij het kussen toch gewoon weer om lekker languit op te liggen. 5. Dit knappe curly mannetje met bandje wit is asblond met een mooie witte tekening op zijn neus. Hij heeft nog geen baasjes. Hij is gevoelig en lief en lijkt erg op kleine James qua karakter. 6. Puk (bandje blauw glitter) is ook een gevoelig dametje. Maar kan ook pittig zijn. Ze is tenger, curly en honingblond van kleur.
7. Liv (bandje lichtblauw met flamingo) kijkt parmantig en een beetje melancholiek de wereld in. Dat laatste komt door de felle zon ;-), want ze is van karakter onderzoekend en heel zachtaardig. 


8. Flip (bandje-eenhoorns-en-regenbogen) is een ondernemend typje. Het was nog lastig om hem stil te laten zitten en hij ging al snel op ontdekking in het hoge gras. 

Hij blijft curly maar het tengere is er al een beetje af. Hij weegt ongeveer net zoveel als James en bandje wit met vlinders en krijgt een stoer uiterlijk.9. Bandje wit met vlinders is door het stoeien in het gras zijn bandje verloren. En heeft ook nog geen naam, wel hele lieve baasjes.

Hij is rustig, gek op zijn naast zijn broertjes en zusjes en is al speels. Hij heeft zijn stemmetje al ontdekt en "puppyblaft" als hij aandacht of eten wil. ;-)10. Bandje lichtroze heeft nog geen naam maar wel al hele lieve baasjes! Hij is rustig en gelijkmatig, laat zich niet gek maken. En ook onderzoekend. Dat belooft wat!11. Bandje donkerroze heeft inmiddels met een plechtig naamsgevingsritueel de naam Pim gekregen. Hij is aanhankelijk en zachtaardig. Maar stoeit ook al graag met zijn broertjes en zusjes. Hij delft al snel het onderspit  ;-) en dat vindt hij helemaal niet erg.


12. Beau is het kleinste en jongste dametje. Aanhankelijk, knuffelig en heel relaxt. Ze viel tijdens de fotosessie pardoes in slaap.


Nog wat losse foto s.