Doodle oppas & opvang tips

Wij nemen onze doodles altijd graag mee met vakantie. Natuurlijk kan dat niet altijd of zijn er andere redenen waarom je oppas zoekt. Dan is kleinschalige en betrouwbare oppas in huiselijke krijg altijd het fijnste voor een doodle. Doodles zijn erg mensgericht en gedijen over het algemeen beter in een thuisomgeving dan in een pension.

Wij hebben zelf een ruim een jaar doodle oppas aangeboden, "in between jobs". Maar op dit moment passen we zelf ECHT niet meer op. ;-)

Onze vriendin Ingrid uit Spijkenisse doet dat nog wel, samen met haar liefste labradoodle Bob. Zij heeft vanaf oktober weer plek. Want het enige nadeel van kleine en vertrouwde adressen is natuurlijk dat ze ook snel vol zijn!

Jullie kunnen ook altijd een oproepje plaatsen op de FB pagina "doodle oppas & opvang". Hier wordt doodle oppas geboden en gevraagd; en het gaat meestal om kleinschalige opvang aan huis. Natuurlijk raden we aan altijd van tevoren kennis te maken en te bekijken of je hier een goed gevoel bij hebt. Doe dat echt ruim op tijd, vooral voor de schoolvakanties!