Welkome gasten!

We vangen graag labradoodles, golden doodles, cobberdogs, poedel kruisingen en waterhonden op. Niet alleen vanwege hun gezellige en sociale karakter; en omdat ze goed met elkaar kunnen opschieten; maar ook in verband met allergie van een van onze kinderen. En we weten dat jullie doodle zich in een groep met gelijksoortige honden het best op zijn gemak voelt!

"Logeerdoodles"
Alle soorten doodles zijn welkom voor een weekend, voor een week of een langere vakantie. Loges hebben het voordeel dat ze overdag lekker mee kunnen wandelen in een gezellige doodle roedel; en de avonden hebben we (ook in drukkere periodes) alle tijd om hen nog wat extra knuffel aandacht te geven. ;-)

Kleinschalig
We hebben bewust 1 loge tegelijk. Dat betekent ook dat de plekjes snel vergeven zijn!

De opvang is natuurlijk bij ons thuis en de honden slapen gewoon in de woonkamer. Het moet dus wel passen. ;-) En we willen genoeg aandacht aan alle doodles blijven geven! 


Voorwaarden voor gasten:

  • We vangen alleen labradoodles, golden doodles, andere poedel kruisingen en waterhonden op. Niet alleen vanwege hun gezellige en sociale karakter; en omdat ze goed met elkaar kunnen opschieten; maar ook in verband met allergie van een van onze kinderen.
  • We vangen alleen honden op die het gezellig vinden in een gezin met kinderen en sociaal zijn naar andere honden. Dat is bij doodles gelukkig bijna altijd het geval! 
  • Wij vangen teefjes en geholpen reutjes op.
  • Als jullie doodle loops is, kan ze alleen bij ons logeren als dat uitkomt met andere gasten. Ze blijft dan aan de lijn tijdens de vruchtbare periode.
  • Reutjes die niet gecastreerd zijn, zijn alleen in overleg welkom; afhankelijk van o.a. de periode van het jaar en de andere gasten die er zijn.
  • Inschrijfformulier
    Graag bespreken we tijdens de kennismaking het gedrag van jullie hond met jullie. Jullie kennen je eigen doodle immers het beste! We vragen ook altijd om bijzondere aandachtspunten van tevoren aan te geven in ons inschrijfformulier. 
    Wanneer jullie doodle meer gebaat is bij een rustige omgeving, zonder fietsers en wandelaars zoals we die tijdens onze wandelingen wel eens tegenkomen, dan bespreken we dat van tevoren samen. We hebben gelukkig een fijne collega waar we jullie dan graag naar doorverwijzen. Maar in overleg is er heel veel mogelijk!