Marjolijn met Jolie, Lucie en Milou (Zoetermeer)

We zijn echte doodle fans en hebben inmiddels drie generaties labradoodles in huis; oma Capi, moeder Jolie en dochter Lucie. We genieten iedere dag van ze! Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en we zouden ze niet kunnen missen.

We begrijpen daarom heel goed wat het is om je doodle tijdens vakantie of werk ergens anders onder te brengen. We houden jullie dan ook tussentijds op de hoogte met foto's en berichtjes via Whats app. En zorgen met heel veel plezier voor jullie doodle(s), zodat ze hier ook echt een leuke vakantie hebben!  

Onze eigen doodles zijn altijd heel blij met een extra speelmaatje!

Onze eigen liefste labradoodles
Onze eigen drie doodles zijn rustige en stabiele doodles, die na de eerste kennismaking graag andere doodles in de groep opnemen. Oma Jolie (8), haar dochter Lucie (5) en (lklein)dochter Milou van nog geen half jaar vinden het heerlijk om met een vriendje erbij te rennen en te ravotten!!! 

We hebben gemerkt dat wat onzekerder doodles door het meedoen in onze roedel meer leren over hondenmanieren en zich steeds vrijer en blijer gaan voelen.

Ons gezin
Jullie doodle verblijft gezellig bij ons in huis. We hebben een gezin met 4 kinderen van 10 tot 20 jaar, die allemaal gek op dieren zijn. Aan knuffels en aandacht dus geen gebrek!

Andere huisdieren

We hebben ook andere huisdieren in huis en in de tuin. Onze ervaring is dat dit op een logeeradres snel goed gaat, omdat de loge ervan uit gaat dat de "vreemde" huisdieren nu eenmaal bij dat logeeradres horen. Jullie doodle kan in de logeeromgeving vaak heel anders reageren dan bij jullie thuis!

Aantal loges
We hebben maximaal 1 loge tegelijk. We verzorgen geen dagopvang meer omdat we de doodle opvang combineren met een bed & breakfast en haal- en brengtijden dan vaak samen vallen. We willen daar juist genoeg tijd en aandacht voor hebben!