Veel gestelde vragen over "DE LIEFSTE LABRADOODLES" oppas & opvang Zoetermeer

Hebben jullie nog beschikbaarheid?


Ik heb geen vervoer!

Ja zeker! Kijk vooral even op onze kalender.


Op afspraak halen en brengen we jullie doodle. We rekenen dan een kilometervergoeding en buiten Zoetermeer komt er een starttarief bij.

Welk eten krijgt mijn doodle bij jullie?

Waar slaapt mijn hond bij jullie?

Elke doodle krijgt zijn eigen voer in zijn eigen etensbak. Zo kunnen we rekening houden met evt. allergie├źn en voorkeur voor bepaald eten. We blijven erbij als de doodles eten krijgen, zodat we zeker weten dat iedere doodle zijn eigen voer opeet. ;-) Duurt dat wat langer, dan zetten we het even opzij en proberen we het later nog eens. Wij geven zelf wel graag wat snacks en extraatjes. Ook daarbij houden we rekening met eventuele allergieen.


Jullie hond slaapt samen met onze eigen doodles in de woonkamer. In zijn eigen mand, op het kleed of op een kleed op de bank. Lekker comfortabel en gezellig dus.

Hoe vaak wandelen jullie met onze doodle?

We wandelen 4 of 5 keer per dag met de doodles. Twee keer is dat een wandeling van ongeveer een uur; verder een paar keer een half uurtje. We wandelen het meest in het Westerpark, maar ook in het Balijbos, het Buytenpark, Kijkduin, Scheveningen of de Vlietlanden. 

Wanneer er een pup in de opvang is, houden we rekening met het maximum aantal wandelminuten dat bij de leeftijd past.

Kan mijn doodle ook bij jullie logeren als ze medicijnen nodig heeft?

Ja, dat is geen probleem. We horen dan graag in het kennismakingsgesprek welke medicijnen dat zijn, hoe vaak en hoe laat ze gegeven moeten worden en op welk moment we eventueel een dierenarts moeten raadplegen. 

Is een kennismakingsgesprek nodig?

Nodig is het niet; we raden het wel echt aan. We vinden het heel fijn om meer van jullie te horen over wat voor doodle het is, welk karakter ze heeft, welke bijzonderheden er zijn en of ze al eerder uit logeren is geweest. Onze doodles willen ook graag van tevoren kennismaken. En voor jullie is het ook fijn om te zien bij wie en waar jullie doodle logeert!

Wat moet ik meegeven voor een logeerpartij?

Je mag een eigen mand of bench meegeven, als hij daaraan gewend is. Een knuffel of knuffellapje. Voer en etensbakken. Het hondenpaspoort of een kopie daarvan. En een halsband en riem!

Mag mijn doodle ook bij jullie logeren als ze loops is?


Waarom kiezen jullie specifiek voor doodles?

`
Welke honden mogen bij jullie logeren?


Wat doen jullie aan de vachtverzorging?Kan ik meelopen om extra te trainen met mijn doodle? Omdat hij of zij een beetje onzeker of soms angstig is?Ja, dat mag; we vragen dan wel om een broekje mee te geven en berekenen extra kosten als we haar apart moeten uitlaten. We zorgen natuurlijk dat er dan geen reutjes bij haar kunnen komen. 


Doodles zijn hele gevoelige, slimme en mooie honden die alle aandacht verdienen. En die juist ook ontspanning nodig hebben door lekker te wandelen. We zijn helemaal gek op doodles!
We hebben het meeste verstand, kennis en ervaring met doodles; omdat we die zelf ook hebben en omdat we een aantal nestjes hebben gehad. 
En last but not least; omdat doodles zo leuk met elkaar spelen en dus meteen ook een fijne dag hebben!


Labradoodles, golden doodles en andere doodle-achtigen. Ook Spaanse, Italiaanse en Portugese waterhonden zijn welkom. En bij uitzondering andere honden die sociaal zijn en goed met enthousiaste doodles overweg kunnen.

Bij een oppasdag: alleen schoon houden! We gebruiken een emmertje of een booster voor de poten als dat nodig is.

Bij een logeerpartij: een keer per week goed uit boosteren en waar nodig ook borstelen.

Natuurlijk kunnen we de doodles ook badderen en uitgebreidere verzorging geven op afspraak. Dat kan ook bij een oppasdagje wanneer dat in onze agenda past. 


Ja dat doe ik graag! Ik vind het fijn als een doodle en zijn of haar baasje steeds meer vertrouwen krijgen in elkaar. Ik doe dit op dit moment vanuit mijn ervaring, maar ga zoeken naar een specifieke opleiding.

Hebben jullie meer vragen? Mail ons dan gerust!