Kennismaking en aanmelden!

Of je nu kiest voor een oppasdagje, vakantie of een weekendje weg zonder doodle: we maken graag van tevoren kennis met jullie en jullie doodle(s)! En jullie willen als baasjes natuurlijk eerst een goede indruk hebben voordat je je liefste doodle "zomaar" bij ons achterlaat!!! 

Daarom plannen we altijd een kennismakingswandeling. Dan kunnen de doodles lekker los en ongedwongen kennismaken met elkaar. Jullie krijgen meteen een beetje een indruk van de vrijheid en de ruimte die jullie hond hier krijgt en de gezelligheid van de doodle roedel. En na een korte wandeling lopen we dan naar ons huis voor thee of koffie.`

Ook voor ons is de kennismaking fijn. Niet om te kijken of jullie doodle in de roedel past, want dat gaat eigenlijk altijd prima met doodles onder elkaar. Maar vooral omdat jullie tijdens het wandelen meteen wat meer kunnen vertellen over jullie doodle. Jullie kennen hem of haar immers het beste en met jullie ervaring en tips kunnen wij ook het beste voor jullie doodle zorgen!

Wanneer jullie een goede indruk hebben van onze opvang, krijgen jullie het inschrijfformulier van de liefste labradoodles mee. Wanneer we dat ingevuld terug hebben ontvangen is de reservering definitief. 

Natuurlijk is het altijd mogelijk om tot die tijd een optie te nemen. Dit betekent dat we het plekje van jullie doodle niet weg geven, totdat jullie kennis met ons hebben gemaakt. Een optie verplicht jullie tot niets, maar we gaan er dan wel van uit dat jullie serieus interesse hebben in een plekje bij ons. We houden dan immers het plekje voor jullie doodle bezet; ook wanneer nog iemand anders interesse heeft.

Kennismaken is (natuurlijk) gratis en vrijblijvend! Door de grote hoeveelheid aanvragen plannen we alleen een kennismaking in wanneer jullie een concrete oppasvraag hebben. Wil je samen met je doodle een kennismaking inplannen? Mail ons dan gerust. We zien er naar uit!