Ingrid met Bob (Spijkenisse); doodle opvang "Bob and friends"

Ingrid en Bob zijn volgeboekt tot en met september. Ze vangen samen maximaal een doodle vriendje tegelijk op; soms met een paar daagjes overlap.

Berichtje van Bob

Hallo, ik ben Bob, ik heb de eerste 8 weken van mijn leven bij Marjolijn en haar gezin gewoond in Zoetermeer. Geweldig was het daar, maar de tijd gaf aan dat ik spreekwoordelijk gezegd 'mijn vleugels moest gaan uitslaan'.
Zodoende ben ik in Spijkenisse terecht gekomen. Daar waren mijn baasjes Ingrid & Gerard en hun grote kinderen Joeri en Niels erg blij mee. Ik ben inmiddels 4 jaar oud, een 'ex' reu en een zeer relaxte doodle, al zeg ik het zelf.
Mijn hobby's zijn stuiteren als een blij ei (en een eitje op zijn tijd vind ik ook erg lekker hoor), eten/snoepen en knuffelen en slapen staan hoog op mijn prioriteiten lijstje.
Ik miste wel vaak een speelmaatje op eigen niveau (en doodle eigenaren weten vast wel wat ik daarmee  bedoel), want de 2 katten zijn hier niet zo van gediend en leven hun eigen heerlijke leventje in ons huis. Dus kwam het idee, nadat ik ook een vakantie bij Marjolijn en consorten had doorgebracht..... 'dit is leuk, dit wil ik ook!' Zodoende passen mijn baasjes nu regelmatig op andere blije eieren, uuuhhh doodles bedoel ik. En passen we graag op jullie 'Liefste Labradoodles'. 

Ik kijk er erg naar uit....., pootje van Bob.

P.s. En je kunt hier heerlijk wandelen/spelen in een groot losloop gebied met water en dat is heerlijk spetteren. Gelukkig heeft mijn baasje een goede doodle booster en maakt ze me thuis weer helemaal droog en schoon. Want dan mag ik op de bank lekker bijkomen.

emailadres: doodleopvangbob.friends@gmail.com