Nog een paar weekjes!

We kunnen haast niet wachten tot de pups komen. Lucies buikje wordt al aardig rond en ze waggelt als een volleerde zwangere bij het wandelen. Toch trekt ze ook nog graag een sprintje door het park.

Ze is extra aanhankelijk en dat vinden wij niet erg! Ze komt graag zo dicht mogelijk bij ons zitten en kruipt dan nog net niet (of bij de kinderen net wel) op schoot. We geven haar extra eiwitten; kipfilet, vlees, een extra versgelegd eitje van de kippen. En ze krijgt puppy voer, dat al wat eiwitrijker is. Dat vindt ze niet altijd genoeg; soms grist ze nog eens wat eten van het aanrecht ook. 

We hebben al wat bezoekjes gehad van puppy baasjes in spe (netjes in de tuin, op 1,5 meter afstand natuurlijk) en het lijkt wel of ze begrijpt dat ze voor haar komen. Ze komt er meteen bij zitten en laat zich alle knuffels en aaitjes welgevallen. Lief om te zien!

Alle pups zijn in principe al vergeven. We maken nog wel kennis met de aanstaande baasjes en het is natuurlijk mogelijk dat er dan gezinnen afvallen. Daarom hebben we ook een reservelijst. We krijgen nog steeds aanvragen binnen en vinden het echt heel sneu dat we die mensen moeten teleurstellen. Maar 101 labradoodles is een beetje veel voor 1 doodle mama... ;-)