12 mei 2022: hoera, de pups zijn geboren!

Lucie is in april nog lekker met ons op vakantie geweest in Frankrijk. Ze heeft samen met haar mama en oma nog heerlijk gezwommen in het plaatselijke riviertje. Ze heeft (weliswaar op een sukkeldrafje) rondgerend door de Franse hei en genoten van het zonnige buitenleven.

Eenmaal thuis werd Lucies buikje nog steeds boller en boller. ;-) En ze werd (vooral 's nachts) steeds onrustiger. Totdat op 12 mei 2022 de bevalling echt begon!

Tussen 9 uur in de ochtend en half zeven in de avond heeft ze maar liefst 12 pups op de wereld gezet. Heel geconcentreerd en rustig, soms met een paar uur tussenpauze (dat is heel normaal voor honden ;-)). Ze is nu moe maar voldaan en we helpen haar door haar extra te voeden, te knuffelen, en voedingssupplementen te geven. Na zo'n lange bevalling is het best pittig om meteen 12 pups te voeden, maar ze doet het prima! Knappe mama.

Oma Jolie en overgrootmoeder Capi hebben de pups al bewonderd en wij natuurlijk ook. We mogen de pups wel optillen om te wegen, maar langer dan dat wil ze ze nog niet kwijt. En begrijpelijk! Ze zorgt vreselijk goed voor ze.

Het zijn 3 heren en 9 dames, er zitten zowel curly als wavy vachtjes bij en de kleuren varieren van wit tot abrikoos tot creme tot cafe au lait; met allerlei nuances ertussen. We stellen ze op de puppy pagina allemaal aan jullie voor!

Hebben jullie interesse? Mail ons dan en vraag om ons matchingsformulier! deliefstelabradoodles@ziggo.nl.