Over ons

Wij zijn een gezin met vier kinderen. We zijn al bijna tien jaar echte doodle fans en hebben inmiddels zelfs drie labradoodles; oma Capi, moeder Jolie en dochter Lucie. We genieten daar iedere dag van. Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en we zouden ze niet kunnen missen.

Naast onze liefste labradoodles hebben we ook vijf ex-legbatterij-kippen en twee te vondeling gelegde katten uit Frankrijk in huis en in de tuin. En een bonte verzameling guppen. ;-) 

Er zijn inmiddels vijf nestjes labradoodle pups bij ons thuis geboren. In de afgelopen tien jaar en uit twee verschillende moeders; (oma) Capi en (mam) Jolie. We hebben inmiddels dus de nodige ervaring en kennis in huis om ook jullie pups een vliegende start te geven!! 

We zijn er iedere keer weer blij mee om te zien hoeveel liefde en plezier onze liefste labradoodles hun baasjes geven. Ze zijn allemaal terecht gekomen bij hele fijne mensen die net zo van ze genieten als wijzelf. Dat is onze belangrijkste motivatie om weer een nestje te krijgen met Jolie. We gunnen meer mensen zo'n liefste labradoodle pup!

Thuiswerken is heerlijk met een labradoodle aan je voeten. En buiten wandelen en bewust aandacht aan je hond besteden, geeft op een fijne manier ontspanning en rust in de hectiek van alle dag. Voor kinderen zijn de honden een speelmaatje en ook gewoon heerlijk om te knuffelen.

In de puppy tijd leggen we graag van alles uit over onze doodle pups aan de aanstaande baasjes. Daarom is het ook prettig dat jullie een paar keer op bezoek kunnen komen in de eerste acht weken van de pups. Gaandeweg leef je zo steeds meer naar de komst van de pup toe en bouw je een band op met jullie eigen pup. En de pup met jullie natuurlijk ook! 

Ook wanneer jullie de pup meenemen, houden we graag contact en horen we hoe het met hem of haar gaat. We maken een puppy app groep aan en organiseren een puppy speeluurtje en een jaarlijkse liefste labradoodle wandeling.