Multigeneratie pups

Onze doodle pups zijn multigeneratie pups. Dat betekent dat ze door meerdere generaties goed uitgekozen kruisingen de mooie stabiele labradoodle eigenschappen en de bekende hypo allergene vacht hebben. De fleece vacht is curly of wavy; de pups zien er daardoor tegelijk stoer en lief uit. 


Jolie is een f3b labradoodle
. Haar moeder Capi hebben we nog eens extra "terug" gefokt naar een poedel (backcross). Hierdoor wordt de vacht stabieler en kun je gegarandeerd geen last krijgen van allergie├źn. 


Brownie, de vader van onze pups, is een multigeneratie labradoodle met een Nederlands-Duitse-Amerikaanse afstammingslijn. Hij is vriendelijk voor kinderen en een hele actieve hond. Een echte knuffel en prachtig om te zien! 

Deze combinatie staat garant voor hele mooie en zachtaardige doodle pups!! Alle foto's op deze sites zijn van de eerdere liefste labradoodle pups. 

Multigeneratiepups behoren tot de duurdere pups. Ze kosten meer dan een eerste of tweede kruising, maar minder dan de Australische labradoodles. Wij vinden ze minstens net zo kostbaar!