Mooie mama Jolie

Jolie is een van de zeven pups uit het tweede nestje van Capi, onze eerste labradoodle. Jolie's papa is een mooie Franse koningspoedel met stamboom,  Bruce genaamd. Jolie is bij ons thuis geboren en opgegroeid. Heel erg bijzonder!

Het heeft zo zijn voordelen, moeder en dochter (en tegenwoordig kleindochter) samen in huis. Capi deelt nog steeds wel eens een corrigerend "snuitje" uit aan haar dochter Jolie of kleindochter Lucie. Die zijn inmiddels dan ook bijna beter opgevoed dan Capi zelf. Tegelijkertijd zijn de drie honden elkaars beste vriendinnen. Dat merk je vooral als ze buiten lekker aan het stoeien en ravotten zijn. Drie generaties doodles dus onder een dak.

Wij vinden dat Jolie haar naam eer aan doet. Officieel komen de namen Capi en Jolie allebei uit een Frans boek, alleen op de wereld.  Waarin de poedels Capi en het aapje Joli Coeur zorgden voor het weeskind Remi. Maar Jolie betekent ook gewoon mooi. En dat is ze zeker!

Jolie is een F3b labradoodle. Ze heeft alle benodigde keuringen gehad om gezonde pups te kunnen krijgen. Ze krijgt tijdens de dracht en zoogtijd bijvoeding met extra eiwitten. Daar geniet ze echt van! Haar moeder en dochter mogen natuurlijk (een beetje) mee proeven hoor ;-)