De liefste labradoodle pups

In onze woonkamer zijn de afgelopen tien jaar vijf nestjes labradoodle pups geboren en gesocialiseerd. Twee nestjes van onze eerste doodle Capi; drie nestjes multigeneratie pups van haar dochter Jolie. We hebben voor al onze "liefste labradoodle pups" ook de liefste baasjes gevonden en we zien ze nog regelmatig op onze reünies en wandelafspraken.

Wie weet komt er volgend jaar of het jaar erop weer een nestje liefste labradoodle pups. Dat hangt een beetje van onze eigen vakantie- en gezinskalender af. Alle informatie over onze pups, en foto's natuurlijk, staan op deze site. Tot die tijd zijn we net zo enthousiast bezig met onze liefste labradoode opvang.

********

Nestje 17 juli 2018

Op 17 juli 2018 is er weer een prachtig nestje liefste labradoodle pups bij ons geboren. Het zijn er zeven en ze heten inmiddels Fons, Luna, Saar, Zoe, Suus, Bello en Max. Ze zijn half september (helaas) alweer uitgevlogen naar hun eigen baasjes. We missen ze, maar horen hele goede berichten over hun eerste stapjes in de grote wereld! En zien ze binnenkort weer op de reünie.

De liefste labradoodlepups zijn pups van onze eigen lieve Jolie en haar stoere verloofde Brownie. Zij hebben samen al twee nestjes gehad in de afgelopen jaren en deze combinatie staat garant voor prachtige pups. Wij voeden hen de eerste acht weken met veel liefde op binnen ons eigen gezin met kinderen en huisdieren.

Alle pups krijgen een hypo allergene wavy of curly fleece vacht en het enthousiaste, leergierige en tegelijk gevoelige labradoodle karakter. Ze hebben de standaard maat; dus worden zo n 55-60 cm schofthoogte. En ze hebben het echte labradoodle karakter en worden een vriend(in) voor het leven!!!

De pups zijn multigeneratiepups en behoren tot de duurdere pups.

Zowel de papa als de mama zijn op erfelijke afwijkingen getest, dus jullie kunnen er zeker van zijn dat jullie een gezonde pup mee krijgen. Je krijgt ook een garantie mee tegen erfelijke aandoeningen en een garantie tegen allergieën. 

De pups mogen met hun nieuwe baasjes mee nadat mama Jolie en wijzelf acht weken voor ze gezorgd hebben. Dat is voor ons gezin een hele leuke periode en daar zien we nu al weer naar uit

We nodigen jullie van harte uit om in die periode ook regelmatig op bezoek te komen en de pups te ontmoeten. We maken eerst kennis met jullie voordat we een pup definitief toekennen.