Nog één allerliefste labradoodle pup beschikbaar! 

De afgelopen week hebben al zes van de zeven pups een fijn gezin gevonden dat niet kan wachten om hun pup af te halen half september. Maar eerst mogen wij nog zeven weken voor ze zorgen en dat doen we heel graag!

De oudste van het stel, "bandje rood", wil heel graag ook kennismaken met haar aanstaande baasjes! En wij natuurlijk ook.

Hebben jullie interesse, mail ons even op labradoodlepups@ziggo.nl met een korte omschrijving van jullie gezins en werksituatie. We nodigen jullie graag uit voor beschuit met muisjes en ook de komende weken zijn jullie welkom om de groei van je pup van dichtbij te volgen!

Bandje rood heeft een prachtige wavy fleece vacht met een mooie witte vlek op haar borst. De wavy vacht is erg populair omdat het er zo mooi uitziet, relatief onderhoudsvriendelijk is en hypo allergeen.

Hieronder staan wat mooie foto's van de pup zelf maar ook van haar oudere broer Jimi en zus Floor, waar ze later ongetwijfeld op gaat lijken. Zij hebben dezelfde wavy fleece vacht en zwarte kleur.